Edi Marfi otpratio ćerku do oltara; Imao sam sreće sa svojom decom

Izvor: B92, 11.Jul.2022, 14:08

Edi Marfi otpratio ćerku do oltara; "Imao sam sreće sa svojom decom"

Ćerka Edija Marfija Brija udala se za glumca Majkla Kzavija. Venčanje je održano na Beverli Hilsu, a Edi je otpratio svoju mezimicu do oltara.

Svečanoj ceremoniji prisustvovalo je oko 250 zvanica - porodica i bliski prijatelji, a Edi Marfi je, nakon ceremonije venčanja, iskoristio trenutak da se obrati svim prisutnim.

Žene lude za slavnim glumcem, ali on voli samo nju FOTO

"Drago mi je što ljudi mogu da vide koliko je moja ćerka sjajna. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Godinama je kao roditelj posmatram sa ponosom. Stvarno sam imao sreće sa svojom decom. Svi su se pokazali kao dobri ljudi", rekao je Edi Marfi obraćajući se gostima.

Merdok saopštio mejlom da je kraj, Džeri Hol u potpunosti slomljena

Podsetimo, glumac iz prvog braka sa suprugom Nikol ima petoro dece, a Bria je najstarija.

Bria Marfi je izgledala neverovatno u beloj haljini sa otvorenim ramenima koju je dizajnirala Nette BenShabu. Mladoženja je nosio smoking s potpisom dizajnera Diona Lattimorea.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Edi Marfi otpratio kćerku do oltara: Imao sam sreće sa svojom djecom

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jul.2022

​Kćerka Edija Marfija Brija udala se za glumca Majkla Kzavija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.