Džordž Buš otpratio ćerku do oltara FOTO

Izvor: B92, 08.Okt.2018, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džordž Buš otpratio ćerku do oltara FOTO

Bivša "prva ćerka" Amerike 36-godišnja Barbara Buš udala se u Kenebankportu u Majnu za 37-godišnjeg scenaristu Krega Kojnija.

Njen otac, bivši predsednik Džordž Voker Buš ispratio je ćerku do oltara, dok je njen deda, takođe, bivši predsednik SAD Džordž Herbert Voker Buš posmatrao ceremoniju na porodičnom imanju Voker point u Kenebankportu u Majnu, preneo je AP.

Njena sestra bliznakinja Džena Buš Heger izjavila je danas za NBC Tudej da je Barbara nosila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na venčanju nešto pozajmljeno - narukvicu koju je njen deda poklonio svojoj uspruzi za 70. godišnjicu braka.

Njena baka po kojoj je dobila ime, bivša prva dama SAD Barbara Buš preminula je u aprilu u 92. godini.

Nevesta je suosnivač neprofitne organizacije za javno zdravlje Global helf korps.

Par će živeti u Njujorku, navela je američka novinska agencija.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Džordž Buš otpratio ćerku do oltara

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Okt.2018, 08:04

Bivša "prva ćerka" Amerike 36-godišnja Barbara Buš udala se u Kenebankportu u Majnu za 37-godišnjeg scenaristu Krega Kojnija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.