Džoni Dep optužuje Ilona Maska za ljubavni trougao: Ti i moja supruga niste bili sami u krevetu

Izvor: B92, 19.Jun.2020, 09:49

Džoni Dep optužuje Ilona Maska za ljubavni trougao: "Ti i moja supruga niste bili sami u krevetu"

Nedavno je otkriveno da su Ilon Mask i Džoni Dep u vrlo javnoj svađi zbog Depova bivše supruge Amber Herd.

Brak između Depa i glumice bio je prepun skandala, počevši od optužbi za nasilje u porodici, slučaja u kome se i dalje ne zna ko govori istinu i ko je zapravo u ovom braku bio nasilnik, a prema navodima stranih medija, Herd je prevarila Depa sa Ilonom Maskom.

Čak 50 miliona dolara teška je tužba za klevetu koju je holivudski glumac pokrenuo protiv bivše >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << supruge. Herd tvrdi sada da tokom svoje afere sa milijarderom njih svoje nisu bili sami u krevetu.

Kako stoji u sudskoj tužbi, 34-godišnja Amber Herd i 48-godišnji Ilon Mask su se svojevremeno upustili u "menage a trois" i to sa slavnom manekenkom Karom Delevinj. Prema tužbi, njih troje su svoje strasti razmenjivali u penthausu u Los Anđelesu, koji je u vlasništvu slavnog holivudskog glumca.

Sve se to odvijalo 2016. godine, u vreme njihove mučne brakorazvodne parnice, a Džoni Dep je već zatražio putem suda da Ilon Mask, ali i glumac Džejms Frenko predaju sve eventualne poruke i mejlove koje su razmenili sa glumicom u tom periodu.

Iako su Amber Herd i vlasnik Tesle navodno godinama održavali ljubavnu vezu, koja je bila prepuna svađi i mirenja, Mask tvrdi kako je njihova veza započela tek nakon njenog konačnog razlaza sa Depom.

Ali, to ne misli i sam Dep, koji navodno ima za svedoke osoblje zgrade u kojoj su supružnici stanovali, a u kojoj je Mask nekoliko puta posetio njegovu suprugu, u trenucima kada on nije bio kod kuće.

Nakon optužbi da ne samo da je bio ljubavnik Depove supruge, već da je u aferi učestvovala i treća osoba - supermodel Kara Delevinj, Mask sve je odlučno demantovao.

"Kara i ja smo prijatelji i nikada nismo bili intimni. Ona to može da vam potvrdi, a isto tako želim još jednom da naglasim da smo Amber i ja započeli vezu tek mesec dana nakon što je ona podnela papire za razvod. Ne sećam se da sam ikada bio u njenoj blizini tokom njihovog braka", rekao je Mask za "Page Six".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.