Džodi Foster umalo izgubila život VIDEO

Izvor: B92, 02.Mar.2024, 11:03

Džodi Foster umalo izgubila život VIDEO

Na gotovo svakom snimanju serije ili filma dolazi do nepredviđenih situacija koje glumce mogu koštati života. Džodi Foster je to doživela čak dva puta.

Nedavno je na platformi HBO Max i na HBO kanalima prikazana poslednja, šesta epizoda četvrte sezone serije "Pravi detektiv". Odmah nakon toga, potvrđeno je i snimanje pete sezone.

Glavnu ulogu u četvrtom delu, šeficu policije na Aljasci, igra Džodi Foster, koja je u intervjuu za magazin GQ otkrila da se umalo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << udavila snimajući scenu u kojoj propada u more, nakon što led ispod nje pukne.

"To je bio zastrašujuć dan. Izgradili su veliki rezervoar za vodu. Moje čizme i jakna su bile teške, sve na meni me je opterećivalo, a ja sam morala da upadnem u vodu. Bilo je potpuno mračno, nisam smela da nosim kontaktna sočiva, tako da ništa nisam videla", otkrila je glumica te dodala:

"Sve je bilo zatvoreno osim malog prostora na površini, a ja nisam znala kako da izronim. Kako su me odeća i obuća opteretili nisam ni mogla, iako sam pokušavala. Kada su povikali "Rez", ronilac je morao da dođe do mene i da me izvuče na površinu, jer ja nisam mogla da pronađem deo gde je trebalo da izronim. Užasno sam se uplašila".

Pored ovog peha, glumica je imala još jedan, i to na snimanju svog prvog filma. Naime, i tada joj je život "visio o koncu", tačnije, zbog nezgode na snimanju takođe je mogla da završi kobno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.