Džoan K. Rouling pravi repliku Hogvortsa

Izvor: Domino Magazin, 26.Jul.2012, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džoan K. Rouling pravi repliku Hogvortsa

Zato što mnogo voli svoju decu

Ako nikad niste čuli za Džoan K. Rouling (Joanne Kathleen Rowling), batalite dalje čitanje. Oni, pak, koji su čitali i gledali planetarni hit u sedam nastavaka - Hari Poter i... (dopuni po želji), odmah će znati o čemu je reč.

Najveći deo radnje svih knjiga o Hariju Poteru se odvija u školi za čarobnjake - Hogvortsu (Hogwarts), a tvorac (tvorkinja?) celog čarobnjačkog sveta, Dž. K. Rouling, planira da napravi "kućicu" na >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << drvetu za dva svoja najmlađa deteta, koja bi u neodoljivo podsećala na Hogvorts.

Kuća na drvetu bi trebalo da bude viša od 11 metara, što je čini prostranijom i luksuznijom od mnogih ovdašnjih stambenih zgrada - da ne pominjemo (upravo pomenusmo) cenu od 200 hiljada dolara. Zdanje bi trebalo da ima mostove, nekoliko krovova i balkona, i trebalo bi da bude izgrađeno u dvorištu Roulingovih (zamislite koliko je to tek dvorište!), u Edinburgu, Škotska. No, već su počela šuškanja da "kućica na drvetu" zbog svojih impozantnih dimenzija neće dobiti građevinsku dozvolu.

'Oćete u pare da će da dobije dozvolu?

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.