Džim Keri kritikovan zbog karikature Melanije Tramp: Ovo je licemerno i seksistički

Izvor: B92, 26.Jan.2021, 20:40

Džim Keri kritikovan zbog karikature Melanije Tramp: "Ovo je licemerno i seksistički"

Popularni glumac Džim Keri je na svom Tviter nalogu objavio karikaturu bivše prve dame SAD Melanije Tramp, supruge Donalda Trampa. Nisu svi njegovi pratioci bili zadovoljni time, pa je dobio i mnoštvo kritika u komentarima.

Uz karikaturu, Keri je napisao i poruku.

"Zbogom, najgora prva damo. Nadam se da nagodba može da finansira tvoj plitak život. Hvala ni za šta", piše u objavi.

Međutim, u komentarima su se javili korisnici koji ovakvu poruku smatraju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << seksističkom i nepristojnom.

"Užasno je napadati prvu damu koja je svoj posao radila elegantno i sa dostojanstvom. Seamotno je i što je nijedna žena koja pripada levici nije branila zbog neutemeljenih napada", "Uvek sam mislio da si kul. Sad vidim da si osvetoljubiv", "Ovo je tako seksistički i licemerno", samo su neki od komentara.

Ipak, bilo je i onih koji su Kerija branili, podsetivši da je on u stvari komičar, i da ne bi trebalo da bude problema ako ismeva bilo koga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.