Džesika Alba ne stari: Nakon tri porođaja pokazala telo bez fotošopa i svi su ostali bez teksta

Izvor: B92, 09.Apr.2023, 09:38

Džesika Alba ne stari: Nakon tri porođaja pokazala telo bez fotošopa i svi su ostali bez teksta

Glumica Džesika Alba (41) nedavno je fotografisana na havajskim plažama u sasvim običnoj porodičnoj atmosferi.

Ova 41-godišnja glumica trenutno uživa sa suprugom Kešom Vorenom u sunčanimn danima, a društvo na plaži im prave i njihova tri deteta.

Kako se vidi sa fotografija, Džesika Alba i u petoj deceniji izgleda fenomenalno, a svoju zavidni figuru dodatno je istakla bikinijem u zelenoj boji. Svi su ostali bez teksta kada su je videli na plaži Međutim, postoji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << određena cena za to.

Poznato je da je lepa glumica zagovrnik zdravog načina života i, kako je jednom rekla, nije miljenik botoksa i estetskih zahvata.

Iako su godine za nju samo broj, Albina lepota i prirodan izgled nisu samo dar priroda. Iza toga stoji ozbiljan rad i trud, kao i uravnotežena ishrana da bi se očuvalo postojeće stanje stvari.

"Vežbanje je to što me pokreće. Zahvaljujući vežbanju moj mozak je produktivniji. Kako starim i nakon što sam postala mama, prioritet mi je da budem zdravija", rekla je Alba jednom prilikom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.