Dženifer Lopez razbesnela čak i obožavatelje: Baš tužno što ovo radi, time mu ne pomaže VIDEO

Izvor: B92, 05.Jul.2023, 14:43

Dženifer Lopez razbesnela čak i obožavatelje: "Baš tužno što ovo radi, time mu ne pomaže" VIDEO

Dženifer Lopez je navukla gnev svojih pratilaca nakon jednog spornog videa koji je objavila.

Latino diva je poznata po svojim strogim pravilima i zdravom načinu života, ali je isto tako poznato i da se njen suprug, Ben Aflek, nekoliko puta borio sa alkoholizmom.

Ono što je iznerviralo njene obožavatelje jeste poslednji video u kom se Džej Lo žali kako za vikend sa prijateljima nisu imali nikakv alkohol u kući, pa je ona odjurila do prodavnice kako bi nabavila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koktele.

Džej Lo je dodala i da je svesna kako mnogi misle da ona ne pije i to jeste tačno, međutim, kako je otkrila, ponekad voli da popije jedan koktel u specijalnim prilikama.

Dženifer pije odgovorno, a s obzirom na to da joj se retko šta od postojećih koktela dopada, rešila je da napravi svoj.

Ona se potom snimala i kako kupuje flašu Delola pića, a ceo taj postupak je privukao mahom negativne komentare.

"Ne sviđa mi se što govori o alkoholu, a muž joj je alkoholičar", "Baš tužno što ovo priča, a njen muž se borio sa zavisnošću", "Kako ovo pomaže Benu?", "Zašto ne poštuješ to što je Ben trezan i bori se sa alkoholizmom?", "Promovišeš alkohol, a u braku si sa nekim ko se borio s istim, baš čudno", bili su samo neki od komentara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.