Dženifer Lopez i Ben Aflek u centru pažnje posle Superboula FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 12.Feb.2024, 12:56

Dženifer Lopez i Ben Aflek u centru pažnje posle Superboula FOTO/VIDEO

Reklame su sastavni deo svakog Superbola, a najveću pažnju je privukla Dunkin-ova sa Dženifer Lopez i Benom Aflekom. Ovim potezom su oduševili gledaoce širom sveta koji su se beskrajno zabavili.

Ben Aflek i Dženifer Lopez su publiku i javnost oduševili reklamom koja je prikazana na ovogodišnjem Superbolu. U reklami, Aflek ulazi u muzički studio gde se nalazi Dženifer, sa namerom da joj predstavi svoj bend i novu pesmu, a prate ga Met Dejmon i Tom Brejdi.

"Dženifer, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << moram da ti pokažem šta možemo", objašnjava Aflek sa zabrinutim izrazom lica čekajući njen odgovor.

Međutim, Dženifer ga prekida rečima: "Pričali smo o ovome."

Mnogi su primetili da je njena reakcija slična svakoj kada Ben uradi nešto neozbiljno, piše "yahoo."

Reklama je postala popularna, pa je obišla naslovnice širom sveta, pa su skandali koji su pratili ovaj par protekle godine u drugom planu.

S obzirom na to da preko 100 miliona ljudi prati Superbol, brendovi su se takmičili ko će napraviti najbolju reklamu.

Kompanije su izdvojile oko 7 miliona dolara za 30 sekundi trajanja spota, sve u nadi da će privući pažnju gledalaca i ostvariti maksimalan profit.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.