Dženifer Grej emotivna: Plakala sam, samo je on to mogao FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 27.Jan.2024, 09:16

Dženifer Grej emotivna: "Plakala sam, samo je on to mogao" FOTO/VIDEO

Kada pomislimo na film "Prljavi ples" prvo pomislimo na poslednju scenu plesa kada Patrik Svejzi podiže u vazduh svoju koleginicu Dženifer Grej i mnogi su to probali. Međutim, Dženifer Grej (63) je otkrila koja je tajna ikonične baletske figure i kako ju je ona izvela.

Dženifer Grej pojavila se na premijeri filma "A Real Pain" na "Sundance" filmskom festivalu i podelila sa "E! News" zašto niko ne bi trebalo da pokušava čuvenu baletsku figuru "Dirty Dancing" sa bilo kim. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << To je jedino umeo njen kolega Patrik.

"Patrik je bio jedini sa kim bi to iko smeo da proba, jer je bio odličan plesač. U skladu sa tim je znao sve trikove kada je u pitanju partnerka u plesu i bio je izuzetno jak", rekla je Dženifer.

Ovu tešku baletsku figuru Dženifer nije pripremala, nego je prvi put izvela na snimanju filma.

"NIkada nisam vežbala pre snimanja, nisam smela. BIla sam sigurna u njega i nije bilo mesta panici. Da sam probala pre toga sa bilo kim ne bih se usudila da to ponovim, ovako nisam imala izbora, a verovala sam Patriku", dodala je glumica.

Ipak, uprkos upozorenju glumice, mnoge zvezde su rekreirale ovo "podizanje".

Abigajl Breslin i Kolt Prejtss izveli su ovu figuru u rimejku filma, a Ryan Gosling je podigao Emu Stoun u filmu "Crazy, Stupid, Love" iz 2011. godine.

Baš kao i Dženifer Grej, Ema je bila rezervisana kada je taj potez bio u pitanju.

"Moram da priznam da nisam bila svesna koliko sam bila uplašena od same pomisli da ću biti u vazduhu iznad nečije glave na visini oko pet metara, Moram da prriznam i da sam plakala, ali to je sve prošlost", rekla je Ema kroz osmeh, piše eonline.

Podsetimo, Patrik Svejzi je preminuo 2009. godine od raka pankreasa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.