Dženifer Garner neprepoznatljiva: Prelepa je, ali ovo nije ona FOTO

Izvor: B92, 10.Maj.2023, 19:20

Dženifer Garner neprepoznatljiva: "Prelepa je, ali ovo nije ona" FOTO

Glumica Dženifer Garner pozirala je za naslovnicu majskog izdanja časopisa "Allure", a kako primećuju mnogobrojni čitaoci, Garnerova je skoro pa neprepoznatljiva.

Ova 51-godišnja glumica nije sklona eksperimentisanju kada je reč o nadolazećim trendovima. Godinama je pamtimo kao slatku brinetu sa prirodnim crtama lica, ali je za potrebe pomenutog fotografisanja rešila da napravi odvažan korak.

Dženifer je, kako se vidi iz priloženog, pozirala sa perikama u različitim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bojama, pa smo imali priliku da je vidimo u potpuno drugačijim izdanjima - i kao plavušu, i kao riđokosu lepoticu.

Naravno, fotografije sa snimanja dospele su i do društvenih mreža, a mnogi je nisu prepoznali ili je, pak, bilo teško proceniti ko je na naslovnici časopisa "Allure".

"Prelepa je, ali ovo nije ona", "Izvinite, ali mi se ne sviđa plava kosa", samo su neki komentari...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.