Dženifer Aniston potvrdila trudnoću

Izvor: B92, 18.Apr.2012, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Aniston potvrdila trudnoću

Holivudska glumica Dženifer Aniston je trudna, a srećnu vest je potvrdila svom starom prijatelju glumcu Tomu Henksu, prenose američki tabloidi.

Anistonova, Džastin Teru, Tom Henks i Rita Vilson bili su zajedno na jednoj večeri početkom aprila i, kako tvrde dobro obavešteni izvori, ovaj sastanak je bio zakazan kako bi glumica i njen dečko zvanično objavili srećne vesti prijateljima, prenosi magazin ''Star''.

Prema rečima konobara, oni su ga zamolili da stane >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa strane kako bi mogli da razgovaraju na miru.

"Dženifer je pokrila svoj stomak kao da nešto krije", rekao je jedan očevidac dodajući da je zvezda serije "Prijatelji" odbila vodku te večeri i da je pila samo vodu tokom obroka, a i prestala je da puši.

Glumica još nije potvrdila ovu informaciju koja je stigla par dana nakon zvaničnog obaveštenja da su se Bred Pit i Andželina Džoli verili.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dženifer Aniston trudna?

Izvor: Poznati.info, 18.Apr.2012

Holivudska glumica Dženifer Aniston je trudna, a srećnu vest je potvrdila svom starom prijatelju glumcu Tomu Henksu, prenose američki tabloidi...Dženifer Aniston..Anistonova, Džastin Teru, Tom Henks i Rita Vilson bili su zajedno na jednoj večeri početkom aprila i, kako tvrde dobro obavešteni...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.