Džejson Momoa objasnio da nije beskućnik: Nemam kuću, ali imam prikolicu

Izvor: B92, 15.Jan.2024, 09:17

Džejson Momoa objasnio da nije beskućnik: "Nemam kuću, ali imam prikolicu"

Nakon što je početkom nedelje privukao pažnju izjavom da je nakon razvoda od Lize Bonet ostao bez krova nad glavom i da živi na ulici, 44-godišnji glumac Džejson Momoa je objasnio da su mediji pogrešno protumačili njegovu izjavu.

"Ja sam samo bez kuće. Nisam beskućnik. Imam lepu prikolicu. Svi kažu, 'Džejson Momoa je beskućnik.' Ja sam u fazonu - opustite se. Imam jeb*nu vreću za spavanje'", našalila se zvezda Akvamena za časopis People.

Rekao je i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je zaista uzbuđen što će jednog dana kupiti kuću i nastavio se šaliti na taj račun rečima da će ljudi biti zapanjeni kada je on zaista kupi. Objasnio je da se nomadski život koji je pomenuo ranije ove nedelje zapravo odnosi na njegovo radno okruženje jer mnogo putuje.

Inače, Momoa je radio na snimanju dokumentarnog serijala "On the Roam", gde snima susrete sa zanatlijama, muzičarima i sportistima dok putuje po SAD. Serija je nastala jer mu se dopala ideja da snima sa običnim i nepoznatim ljudima.

Takođe, poznato je da će nakon premijere ove dokumentarne serije, koja će biti objavljena 18. januara, otputovati na Novi Zeland na snimanje filma „Majnkraft“.

Podsećanja radi, Momoa je u ponedeljak završio razvod sa Lizom Bonet. U dokumentima, do kojih su došli mediji, bivši par je postigao dogovor o bračnim pravima i zajedničkoj imovini.

Bonet je zatražila zajedničko fizičko i pravno starateljstvo nad njihovom decom Lolom (16) i Nakoa-Volfom (15).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.