Džejson Momoa do gole kože VIDEO

Izvor: B92, 18.Jan.2024, 11:16

Džejson Momoa do "gole kože" VIDEO

U najnovijem dokumentarcu Džejson Momoa prikazuje "pravog sebe", a prve dve epizode će se premijerno emitovati 18. januara.

Džejson Momoa zvezda "Akvamena" i "Igre prestola" u dokumentarcu "On The Roam" putovaće širom Sjedinjenih Američkih Država, a tokom svojih "putešestvija" susreće se sa običnim ljudima, te će njegovi obožavaoci dobiti priliku da vide njegovu "pravu" stranu ličnosti.

"Možete da vidite da se ne krijem iza lika koji moram da budem, znate, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kralj, ratni vođa, kul i čudan momak. Ovo sam ja 100 odsto", rekao je Momoa u intevjuu, a prenosi novinska agencija "Rojters".

Od muzičara do zanatlija, Momoa upoznaje ljude različitih zanimanja i otkriva kako žive.

"Sjajna stvar je što na putovanjima upoznajem ljude drugih kultura i shvatanja. Uvek možete pronaći jednu izuzetno zanimljivu stvar ili osobu koju samo želite da slušate", dodala je holivudska zvezda.

Istakao je da nije siguran kako će publika prihvatiti serijal i priznao da se plaši reakcije ljudi.

"Znate, uvek se plašim kritika i reakcije publike. Putovanja i istraživanja su moja ljubav i nadam se da će se ljudima dopasti", zaključio je glumac.

Džejson je takođe producent filma "On The Roam", zajedno sa Brajanom Endrjuom Mendozom koji je producirao "Braven", u kojem je Momoa glumio 2018.

Pročitajte i:

Džejson Momoa živi na ulici FOTO

Dve godine kasnije: Lisa Bonet predala papire za razvod od Džejsona Momoe

Za razvod Džejsona Momoe "kriva" Amber Herd?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.