Džejson Derulo otkrio detalj iz novog filma: Udarili su mi na muškost!

Izvor: B92, 19.Dec.2019, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džejson Derulo otkrio detalj iz novog filma: "Udarili su mi na muškost!"

Pevač je izuzetno ponosan na svoju ulogu u novom filmu "Mačke".

Reditelji su okupili sjajnu ekipu, a među njima su se našla i velika imena iz sveta muzike. Jedan od njih je pevač Džejson Derulo koji u novom fulmskom ostvarenju "Mačke" glumi Rum Tum Tugera, a kada priča o filmu ne može, a da ne spomene veličinu svog "ponosa".

"Smanjili su ga. da, da, skratili. Primetio sam... 125 odsto. Mogu da vidim to i u trejleru", rekao je pevač u intervjuu koji je dao Endiju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Koenu.

Mnogi su se već izjašnjavali o primarnim karakteristikama pola ljudi kod mačaka u ovom filmu. Ne znamo zašto su grudi mačke koju glumi Tejlor Svift ostale takve kakve zaista jesu, ali verujemo i da je pevač u pravu kada su u pitanju genitalije mačka koga on glumi. To je posledica pokušaja studija da se manje istakne ta seksualna strana mačaka u filmu.

Ovo je drugi put za mesec dana da pevačev "ponos“ bude u centru pažnje. Nedavno je pevač objavio fotografiju u kupaćem, a pošto se njegov polni organ previše nazire na slici, Instagram je fotografiju zabranio jer krši pravila platforme koja su vezana za golotinju i seksualne aktivnosti. Fotografija je uklonjena, piše Mens Health.

Derulo je nadležnima na platformi odgovorio da on ne može da uradi ništa po pitanju veličine svog polnog organa i naglasio da se oseća diskriminisanim. Postavio je fotografiju ponovo, ali je preko kupaćih gaća stavio sendvič iz pitanje: “Da li je sada bolje?“.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.