Džejmi Foks imao moždani udar?

Izvor: B92, 23.Maj.2023, 15:24

Džejmi Foks imao moždani udar?

Bokserska legenda Majk Tajson (56) otkrio je šokantnu vest o glumcu Džejmiju Foksu (55).

"Ne oseća se dobro. Kažu da je imao moždani udar. Nemam pojma šta mu se dogodilo“, rekao je bokser, prenosi The Sun.

Kaže se da je Foks proveo poslednjih nekoliko nedelja u bolnici i da se sada oporavlja kod kuće. Glumčevi zdravstveni problemi javnosti su poznati od sredine aprila, kada je njegova ćerka Korin Foks (29) podelila vest sa pratiocima na društvenim mrežama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Želimo da podelimo da je moj otac Džejmi Foks juče imao medicinske komplikacije. Na sreću, zbog brzog reagovanja i odlične nege, on je već na putu oporavka. Znamo koliko ga volite i cenite svoje molitve. Porodica traži privatnost tokom ovog vremena. Puno ljubavi, porodica Foks“, napisala je Korin.

Foksovi zdravstveni problemi izazvali su probleme na snimanju Netfliksovog filma "Povratak u akciju“, što bi trebalo da bude veliki povratak glumice Kameron Dijaz (50) na ekran posle 9 godina odsustva od glume.

"Ovo je katastrofa, Kameron sigurno da misli što mi je ovo trebalo da se vratim filmu. Tačno je da Džejmijevi problemi u ovom trenutku izgledaju prilično ozbiljno i ta prethodna odlaganja snimanja mogu izgledati minijaturno u poređenju sa onim što bi se moglo dogoditi“, rekao je izvor za The Sun.

"Naravno, ovo je veoma tužno i svi mu žele sve najbolje", nastavio je izvor i preneo atmosferu u ekipi sa seta.

Međutim, Foksovo zdravlje nije jedina prepreka koja je stala na put velikom povratku zvezde Kameron Dijaz. Naime, haos na setu nastao je kada je pronađena neaktivirana bomba iz Drugog svetskog rata.

Podsećanja radi, Džejmi Foks je nagrađivani glumac i muzičar. Dobitnik je Oskara za ulogu Reja Čarlsa 2004. godine za film "Rej”. Takođe je osvojio nagradu Gremi za najbolje R&B izvođenje za pesmu "Blame It“. Sve nade obožavalaca i kolega usmerene su na brzi oporavak glumca kako bi ponovo mogao da stvara filmske uspehe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.