Džef Bezos proživljava drugu mladost sa njom: Njegova verenica pršti od seksepila FOTO

Izvor: B92, 13.Jun.2023, 11:05

Džef Bezos proživljava drugu mladost sa njom: Njegova verenica "pršti" od seksepila FOTO

Jedan od najbogatijih ljudi sveta Džef Bezosa i njegova verenica – novinarka Loren Sančez nedavno su slikani u Italiji.

Kako prenose tamošnji mediji, zaljubljeni golupćići su privatnom jahtom doputovali u Portofino, a italijanski foto-reporteri su zabeležili njihov život na visokoj nozi.

Ipak, najveću pažnju medija nije privukla raskošna jahta, već lepa novinarka. Verenica Džefa Bezosa stigla je na jahtu u dugačkoj crnoj haljini i sandalama sa platformom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Ubrzo nakon toga, Loren je pokazala zavidnu figuru u tanga bikiniju, a njen verenik, ali i fotografi su sve to dokumentovali slikama.

Podsetimo, vest da je osnivač "Amazona" verio svoju devojku Loren Sančez dospela je do svih naslovnih strana stranih medija.

A na ruci novinarke je primećen skupoceni prsten.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.