Dvojnici predsednika izazvali pometnju na crkvenoj misi

Izvor: B92, 04.Feb.2019, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojnici predsednika izazvali pometnju na crkvenoj misi

Dvojnik filipinskog predsednika Rodriga Dutertea prisustvovao je danas misi u jednog crkvi u Hongkongu koju posećuje filipinska zajednica, što je izazvalo entuzijazam vernika ali i pometnju.

Filipinski glumac je došao u crkvu u beloj košulji kakvu obično nosi Duterte, a zajedno s njim je bio drugi dvojnik, koji se u javnosti predstavlja kao Hauard Eks (Howard X) i liči na lidera Severne Koreje Kim Džong Una.

Nekoliko stotina vernika je aplaudiralo "Duterteu", dvojniku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji se predstavlja kao "Kresensio Ikstrim" (Cresensio Extreme).

Tokom mise mnogi vernici nisu mogli da se uzdrže, glasno su se smejali i okretali da gledaju dvojnika filipinskog predsednika.

Vernici su posle mise opkolili dvojnika, koji se sa svima rukovao.

Neki vernici su se ipak zapitali da li je to zaista Duterte, najpre, jer izgleda mladje, a bili su i iznenađeni što predsednik države bez obezbeđenja ulazi u crkvu.

Jedna žena je, kako su naveli očevici, kritikovala dvojnika, rekavši mu da je "nevaspitan što je došao u ckrvu i napravio predstavu".

"Naš predsednik nije takav", rekla je ta žena.

Oko 200.000 Filipinaca živi u Hongkongu, pretežno žene koje rade kao kućne pomoćnice.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.