Dve tajne Sandre Bulok

Izvor: B92, 28.Apr.2010, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve tajne Sandre Bulok

Američka glumica je podnela zahtev za razvod od supruga Džesija Džejmsa i u procesu je usvajanja dečaka kao samohrana majka.

„Da, podnela sam zahtev za razvod", kazala je 45-godišnja „Oskarovka" u ekskluzivnom intervjuu za magazin „Pipl", koji na naslovnoj strani doni njenu sliku sa usvojenim sinom. „Tužna sam i uplašena", priznaje.

Bulokova i Džejms (51), koji su u braku od 2004, započeli su proces usvajanja deteta pre četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godine, a kući su doveli troipomesečnog Luja Barda Buloka u januaru. Ipak, odlučili su da vest zadrže za sebe dok ne prođe gungula oko dodele „Oskara".

„Sve što sam rekla kad sam ga ugledala bilo je ’Hej, tu si’. Osećala sam kao da je oduvek bio deo naših života. Sada se privikavam na majčinstvo. Hranimo se, podrigujemo, igramo se, peremo veš... Još uvek sam pod utiskom ovog čudesnog događaja u mom životu."

Bebu je nazvala Luj po džez legendi Luju Armstrongu koji je naročito dirnuo Sandru svojom pesmom „What a Wonderful World”. Beba je tamnoputa, rođena u Nju Orleansu, gradu u kome su Bulokova i Džejms proveli izvesno vreme nakon uragana Katrine.

Njih dvoje su znali da ih čeka dugotrajan proces usvajanja deteta, ali nisu mnogo razmišljali o polu ili rasi svoje prinove. „Imali smo osećaj da će prava mala osoba ući u naš život”, kaže ona. Kada je saznala da će beba biti spremna za usvajanje tokom „medijskog haosa za vreme dodele nagrada”, odlučila je da sačuva Luja i držala je njegov dolazak u tajnosti i duže nego što je planirala.

Jer samo deset dana posle dodele „Oskara”, kao bomba je odjeknula vest da je Džesi imao nekoliko vanbračnih veza i Sandra se potpuno povukla od očiju javnosti. Nakon ovog otkrića Džejms se javno izvinio Bulokovoj i svojoj deci Sani (6), Džesiju Mlađem (12) i Čendleru (15), a nedavno je napustio i kliniku gde je 30 dana boravio tražeći pomoć u rešavanju „ličnih problema”, kako navodi „Pipl”.

„Ona je ljubav mog života, ali s obzirom na bol i očaj koji sam izazvao, bilo bi sebično s moje strane da je ne pustim da ode”, prenosi „Pipl” Džesijeve reči. Bulokova je istom izvoru priznala da „nije imala pojma o prevarama. Jedino što sam mogla u tom trenutku da uradim bilo je da spakujem svoje i Lujeve stvari i odem iz grada. Moja jedina briga bio je Luj”.

Ona je dodala da će usvojiti bebu kao samohrana majka i da sada živi „od danas do sutra”. O Džesijevom angažovanju kao roditelja razmišljaće korak po korak.

„Ne znam kako će nam se putevi ukrstiti u budućnosti, ali nadam se da će Luj jednoga dana moći da iskusi očinsku ljubav onakvu kakvu sada Džesi pruža svojoj deci.”

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.