Dva psa kralja Čarlsa i Kamile ulaze u istoriju

Izvor: B92, 25.Sep.2022, 20:31

Dva psa kralja Čarlsa i Kamile ulaze u istoriju

Po prvi put u svojoj dugoj istoriji, usvojeni psi Bet i Blubel useljavaju se u Bakingemsku palatu.

Naime, kralj Čarls i njegova supruga Kamila udomili su dva psa 2017. godine. Bet je napuštena, a Blubel je pronađena u šumi, bez krzna i sa ranama na telu.

Dva Džek Rasel terijera sa puno ljubavi i milovanja oporavila su se i čak su se pojavila na naslovnoj strani časopisa Countri Life.

U julu ove godine, Kamila je pozvala ljude da posete skloništa koja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << brinu o napuštenim životinjama i usvoje psa ili mačku.

"Dva puta sam videla koliko je to jednostavno. Posle izolacije, ima mnogo pasa i mačaka koji traže dom. Zato posetite prihvatilište i pronađite prijatelja za ceo život", rekla je ona.

Kralj Čarls je veliki ljubitelj pasa, baš kao i njegova majka. Razlikovali su se samo po tome što je ona bila ljubitelj Korgija, dok je on više voleo Džek Rasel terijere, a imao je i labradora Harvija.

Podsećanja radi, kralj i kraljica supruga nastavljaju da žive u Klarens Hausu dok čekaju završetak renoviranja Bakingemske palate. Čim mogu da se usele, dovode sa sobom pomenuta dva psa, Bet i Blubel.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.