Dušan Vlahović je ostavio ovu lepoticu: Svi se pitaju ko je nova devojka skromnog milionera

Izvor: B92, 10.Feb.2022, 13:49

Dušan Vlahović je ostavio ovu lepoticu: Svi se pitaju ko je nova devojka "skromnog milionera"

Italijanski mediji preplavljeni su tekstovima o raskidu voditeljke Mariasole Polio i srpskog fudbalera, a kao razlog navode njegov nedavni transfer u Juventus.

Reprezentativac Srbije Dušan Vlahović, koji je 28. januara proslavio 22. rođendan, prelaskom iz Fiorentine u Juventus za neverovatnih 82 miliona evra ostvario je najveći transfer u istoriji srpskog fudbala. Prethodni rekord držao je Luka Jović, kome je Real platio šezdeset miliona evra da bi napustio Ajntraht. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Ipak, pored slave i ogromnog novca, mladi Beograđanin je ostao dosledan i skroman, pa je nedavno u jednom intervjuu ispričao kako mu novac ne znači puno i da su njegove želje svedene isključivo na nešto garderobe i letovanje, a da ga neki veći luksuz od toga uopšte ne privlači.

Ono o čemu se gotovo ništa ne zna je ljubavni status mladog fudbalera, evidentno, veoma poželjnog. Lep, vaspitan, mlad i bogat, teško da neće biti na meti raznih pretendentkinja na lagodan život bez mnogo muke.

Svojevremeno, dok su tabloidni mediji izveštavali da je Vlahović u emotivnoj vezi sa pop pevačicom Elenom Kitić, kćerkom Mileta Kitića, Dušan je to demantovao objavivši na instagramu fotografiju sa anonimnom, markantnom lepoticom, stavljajući do znanja medijima da su na pogrešnom tragu.

Nešto kasnije, navode je nevešto demantovala i Elena: “Ne verujte u lažne vesti i pustite me da živim.”

Kako italijanski mediji ovih dana pišu, Dušan Vlahović nije ostavio samo Fiorentinu, već i italijansku lepoticu Mariasole Polio.

Ova mlada italijanska voditeljka, glumica i influenserka nikada nije službeno potvrdila vezu sa srpskim napadačem, ali je tamošnji uticajni lajfstajl magazin "Che" vrlo samouvereno pisao o njihovoj navodnoj ljubavi.

Kako su naveli u brojnim tekstovima posvećenim ovom paru, ljubav između Mariasole i Dušana nije mogla da preživi njegov trasnfer iz Firence u Torino. "On je čvrsto odlučio da se maksimalno posveti novom klubu i prvenstvu, što ljubav stavlja u drugi plan" - kažu Italijani i navode da bi mu emotivna previranja samo smetala u igračkoj karijeri.

Da li je neka nova lepotica osvojila Dušana, pokazaće vreme, a imajući u vidu njegovu popularnost i ažurnost italijanskih medija, to neće moći dugo da krije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.