Drvene patike K-Swiss

Izvor: Domino Magazin, 16.Feb.2010, 02:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drvene patike K-Swiss

Zanimljiv rad mladog arhitekte

Ne znamo u šta da svrstamo rad Paula Coudamyja: da li je reč o umetničkom delu ili odevnom predmetu? Možda bi najbolje bilo da se primeni praktični princip - ako može da se nosi, poput klompi, onda je obuća; u suprotnom to je prilično zanimljiv i lep rad, koji, međutim, nije preterano ekološki prihvatljiv zbog upotrebe deficitarne sirovine...

Ono što znamo je da je talentovani francuski arhitekta napravio čitavu seriju ručno >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << rađenih "patika" od drveta za poznatu kompaniju obuće K-Swiss. Ceo koncept je nazvan "Woodwalk" i zasnovan je na čudnom spoju osobina švajcarske seoske obuće iz devetnaestog i urbane obuće dvadesetog veka.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.