Druga šansa za Džonija i Vanesu?

Izvor: B92, 22.Jul.2012, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Druga šansa za Džonija i Vanesu?

Mediji su pisali kako je posle raskida od dugogodišnje partnerke Vanese Paradi u junu Džoni Dep već počeo da se viđa sa dve decenije mlađom koleginicom, ali izgleda da Vanesu nije preboleo.

Glumac je iz SAD odleteo u Južnu Francusku na porodični odmor sa Vanesom i njihovo dvoje dece.

Iako se par dogovorio da ostane u srdačnim odnosima zbog 9-godišnjeg sina i 13-godišnje ćerke, izgleda da je Džoni odlučio da želi više od toga.

Umesto da pauzu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na snimanju filma „Lone Ranger” u Novom Meksiku iskoristi u zagrljaju nove devojke Amber Herd, Džoni je „odjurio” kod Vanese odnevši joj na poklon zlatnu ogrlicu sa priveskom na kome je ugravirana poruka kako će je uvek voleti.

„Otišli su na porodični odmor ne bi li pokazali deci da su i dalje neuzdrmani zajedno, bili u vezi ili ne”, citirao je The Sun zajedničkog prijatelja. „Ali činjenica da joj je dao ovako dirljiv poklon govori da bi možda mogli da pokušaju da se pomire.

Džoni je veoma porodičan čovek i deca su mu sve na svetu”.

Paru će dobro doći da provede vreme zajedno van Holivuda i to u Francuskoj za koju ih vezuju neke od najsrećnijih uspomena.

Zanimljivo je da ova vest stiže samo nekoliko dana nakon spekulacija da je Amber Herd stavila "na led" svoju vezu sa Depom jer joj ne prija tolika "drama".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.