Dru Barimor intimnom ispovešću šokirala fanove: Konačno sam se obrijala

Izvor: B92, 13.Apr.2023, 08:06

Dru Barimor intimnom ispovešću šokirala fanove: "Konačno sam se obrijala"

Glumica Dru Barimor omogućila je svojim fanovima, a na Instagramu je prati 17 miliona ljudi, da zavire u njeno kupatilo.

Objavila je snimak u okviru kog je htela da govori o nekim privatnim stvarima, između ostalog i o tome kako neguje svoje telo.

Snimala se ogrnuta samo peškirom, a potpuni užitak prekinuo joj je kućni alarm koji se oglasio, pa je morala nazad u drugu prostoriju.

Ipak, provela je sasvim dovoljno vremena pred kamerom da otkrije i veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neobičnu stvar.

“Bila sam tako uzbuđena da sam se konačno obrijala nakon tri meseca”, objavila je Barimor i ostavila pratioce u čudu, a mnogi su je upitali kako joj polazi za rukom da izdrži tako dugo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.