Droga je uzela svoj danak: Nekadašnja bomba devedesetih danas je neprepoznatljiva

Izvor: B92, 22.Jun.2023, 08:50

Droga je uzela svoj danak: Nekadašnja bomba devedesetih danas je neprepoznatljiva

Američka glumica Heder Loklir nedavno je slikana na ulicama Los Anđelesa, a kako prenose strani mediji, teško ju je bilo prepoznati.

Čini se da je Hederina dugotrajna bitka sa zavisnošću od opijata i alkohola uzela svoj danak, jer glumica ne liči na sebe. Nekadašnja bomba devedesetih danas je gotovo neprepoznatljiva, a njena lepota se tek u obrisima može primetiti.

Kako prenose strani mediji, glumica je, zamišljena, sedela ispred kuće, obučena u crno – od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << glave do pete.

Podsetimo, Heder Loklir ostaće upamćena po ulozi Semi Džo iz Dinastije, kao i Amande Vudvard u seriji "Melrouz plejs".

Zbog lepote dobijala je basnoslovne honorare, a nuđene su joj i mnoge odlične uloge. Svoju karijeru držala je pod kontrolom sve dok nije počela da pije, a onda su se na to nadovezale i druge zavisnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nekadašnja lepotica iz serije „Dinastija“ uslikana u neprepoznatljivom izdanju (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 22.Jun.2023

Životni stil uzima danak kod nekada popularne lepotice.. Američka glumica Heder Loklir nedavno je uslikana na ulicama Los Anđelesa, a kako prenose strani mediji, teško ju je bilo prepoznati.. Čini se da je Hederina dugotrajna bitka sa zavisnošću od opijata i alkohola uzela svoj danak, jer glumica...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.