Drastična promena posle razvoda i hita Flowers: Jedni razočarani, drugi oduševljeni FOTO

Izvor: B92, 25.Sep.2023, 08:52

Drastična promena posle razvoda i hita "Flowers": Jedni razočarani, drugi oduševljeni FOTO

Posle burnog perioda, promena kakvu niko nije očekivao. Kako vam se dopada novo izdanje popularne pevačice?

Otkako se pojavila na muzičkoj i javnoj sceni, Majli Sajrus je bila plavokosa, međutim, izgleda da je rešila da promeni svoj zaštitni znak posle velikog hita "Flowers" koji je usledio nakon razvoda od Lijama Hemsvorta, samo sedam meseci nakon što su se venčali.

Objavila je čestitku novom kreativnom direktoru "Gučija" koji je debitovao na Nedelji mode u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Milanu, te pokazala novu boju kose na Instagramu, a fanove ostavila iznenađenima.

Pevačica je sada brineta - kosa joj je tamno smeđa, a ova promena privukla je veliku pažnju javnosti, s obzirom na to da je tamne pramenove imala pre više od deset godina. Neke je podsetila i na početak karijere, pa su se zapitali da li ovim možda najavljuje neke nove projekte.

Pogledajte tamnokosu Majli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.