Draško Stanivuković đuskao na kiši uz hit Majli Sajrus VIDEO

Izvor: B92, 28.Maj.2023, 15:34

Draško Stanivuković đuskao na kiši uz hit Majli Sajrus VIDEO

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković iznenadio je mnoge kada je na svom TikTok profilu objavio svoj video u ležernom izdanju.

Name, kako je proteklog vikenda uprkos kiši održan "Banjalučki karneval", Stanivuković je sa sve kišobranom đuskao uz planetarno popularni hit Majli Sajrus - "Flowers".

Draško je video kako pleške na karnevalu naslovio "jači od kiše", a na njemu se mogu videti njegove zavidne plesačke sposobnosti.

Iako u odalu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koje nikako nije predviđeno za igru, kao i kiši, zbog koje je u ruci držao kišobran, Draško je uspeo da razgali sve one koji su se u tom trenutku našli pored njega.

Detaljnije pogledajte u video-zapisu u nastavku teksta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.