Dramatičan snimak: Ogroman požar zahvatio istorijsku zgradu VIDEO

Izvor: B92, 22.Maj.2023, 12:09

Dramatičan snimak: Ogroman požar zahvatio istorijsku zgradu VIDEO

Veliki požar uništio je istorijsku zgradu pošte u filipinskoj prestonici Manili, saopštile su vlasti u ponedeljak.

Više od 80 vatrogasnih vozila poslato je na mesto požara koji je izbio u nedelju uveče u istorijskoj zgradi pošte u filipinskoj prestonici Manili, saopštio je filipinski biro za zaštitu od požara.

Gusti crni dim se nadvio stotinama metara uvis dok je plamen zahvatio centralnu poštu. Vatrogascima je trebalo više od sedam sati da stave požar pod >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kontrolu.

"Cela zgrada je izgorela, od podruma do petog sprata", rekao je za radio DZBB Luis Karlos, generalni direktor pošte Filipina, dodajući da se istražuje uzrok požara.

Glavni upravnik pošte i glavni izvršni direktor filipinske poštanske korporacije rekao je da se požar brzo proširio jer kultna zgrada nije bila opremljena prskalicama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.