Drama: Prinudno sleteo privatni avion poznate pevačice

Izvor: B92, 01.Mar.2024, 10:50

Drama: Prinudno sleteo privatni avion poznate pevačice

Privatni avion u kom se nalazila kolumbijska pevačica Karol Dži prinudno je sleteo na aerodrom u Los Anđelesu nakon što je pilot prijavio dim u kokpitu.

U incidentu nije bilo povređenih, javila je KABC-TV. Avion, u kojem je bilo 16 ljudi, napustio je holivudski aerodrom Berbank i poleteo na istok, ali se vratio kada je pilot prijavio dim u kokpitu. Uzrok kvara još nije poznat, prenosi AP.

Karol Dži je ove godine osvojila svoj prvi Gremi, a časopis Billboard ju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je u februaru proglasio ženom godine 2024.

Očekuje se da će kolumbijska kantautorka biti nagrađena na dodeli Bilbord nagrada za žene u muzici 6. marta, navodi AP.4

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.