Dragan Nikolić ustao iz kreveta

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Maj.2015, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan Nikolić ustao iz kreveta

Dragan Nikolić, koji je krajem prošle nedjelje završio u šok-sobi priključen na aparate, juče je sam ustajao iz kreveta i šetao po Urgentnom centru.

Njegovo stanje, psihičko kao i fizičko, znatno je bolje, piše Mondo.

"Dragan je doživeo čudesan oporavak! Lepo je raspoložen, vratila mu se želja za životom, prija mu što je opet na nogama. Nezahvalno je prognozirati, ali po svemu sudeći, ovo će biti veliki 'povratak otpisanog'", kaže neimenovani lekar iz Urgentnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << za.

Isti izvor dodaje da je glumčeva supruga Milena Dravić, koja ga svakodnevno posjećuje, presrećna.

"Konačno je u njegovim očima videla želju za životom, i posle teškog i mučnog perioda, vratila joj se nada da će on sve prebroditi i uskoro se vratiti u porodični dom u Beogradu", navodi izvor.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Slavni glumac stao na noge

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2015

Dragan Nikolić, koji je krajem prošle nedelje završio u šok-sobi priključen na aparate, juče je sam ustajao iz kreveta i šetao po Urgentnom centru...Njegovo stanje, psihičko kao i fizičko, znatno je bolje..."Dragan je doživeo čudesan oporavak! Lepo je raspoložen, vratila mu se želja za životom,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.