Izvor: Piplmetar.rs, 15.Avg.2023, 04:35

Došlo je vreme za život na dve adrese: Rastali se Branka Pujić i Gagi Jovanović, ovde glumica nastavlja život FOTO

Dom van Beograda Gagija Jovanovića je prava oaza mira
Glumci Dragan Gagi Jovanović i Branka Pujić porodično žive na tri adrese. Non-stop su između Zemuna, Zlatibora i Herceg Novog, a tako im, kako ističu, jako prija.
Pročitajte Supruga i ćerka su najveća podrška u danima teške borbe – Gagi Jovanović bolestan, jedva se kreće
Foto: Instagram

– Odlučili smo da imamo mir, da živimo sa prirodom, da budemo u prirodi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << To smo zajedno shvatili, baš sam pomislio da će to biti teško, da se ona pomeri iz grada, da ode u šumu, na planinu, da živi sa nekim Gorštakom tamo. Branki se to dopalo, napravili smo naš mali raj na planini. Moralo je tu da bude i mesta za primorje, Branka to mnogo voli, boravak kraj mora se podrazumeva – kazao je Gagi Jovanović sa osmehom na licu, pa je Branka Pujić istakla da je ponosna na snalaženje u kuhinji.
Pročitajte Gagi Jovanović izdao Branku, sada je gotovo – U kafani razmenjivao nežnosti sa četiri decenije mlađom FOTO
– Kuvam i spremam na „smederevcu“, tek sad doživljavam svoj vrhunac kulinarskog umeća. Mama me je učila da spremam pužiće, to ima specifičan ukus kad je u „smederevcu“, evo, pohvali me, Dragane… (smeh) U punom smo kontaktu sa prirodom – rekla je Branka u emisiji „U krugu porodice“.
– Imamo naš mir. Ispod drvene kućice je prostor, tu je sto za bilijar, sto za stoni tenis, pikado, ima tu dosta sportova koji mogu da se igraju. Mnogo toga lepog je tu, šetnje su tu najlepše od svega – kazao je Dragan Jovanović.
Pročitajte Sve je počelo davno, niko nije obraćao pažnju – Gagi Jovanović se bori protiv teške bolesti
– Slušamo ploče, kad se najedemo projice. Imamo kasete, božanstvene neke, nikad nismo toliko plesali kao na Zlatiboru – dodala je Branka.
Gagi je istakao zbog čega ga više ne privlači toliko gradski život.
– Moderan život je usmeren na neke uloge, svi igraju neke uloge. Svi su neko drugi, užasno im je važno kako ih vide drugi. Umetnost je došla u problematičan period, skoro da je biznis, a ne umetnost. Sve te neke stvari su me udaljile od modernog. Ja sam sam sebi najveći kritičar, strog sam kritičar. Izgubio sam želju za prikazivanjem, za novcem, za karijerom, sve to što se desilo sa pametnim telefonima, ja i dalje imam Nokiju onu za poruke, to je to – zaključio je Gagi za gorepomenutu emisiju.
Pročitajte Gagi Jovanović izdao Branku, sada je gotovo – U kafani razmenjivao nežnosti sa četiri decenije mlađom FOTO
Do vikendice Dragana Jovanovića, ušuškane u hrastovu i bukovu šumu, vodi zemljani put, a imanje je okruženo pašnjacima. Pastoralni prizori za kakvima u ludilu današnjeg vremena sve češće žudimo.
− Mogao bih da priznam da ovo doživljavam kao dom. Rođen sam u Beogradu, tamo sam odrastao i proveo ceo život. Jednostavno, dođe trenutak kada shvatiš da to može da ostane samo jedna uspomena i da bude lepa turistička destinacija – priznao je svojevremeno Gagi u intervjuu za Al Jazeeru.
Ipak, Gagijeva supruga Branka Pujić više voli more. Zato su jednu od porodičnih oaza napravili i u Herceg Novom.
Pročitajte U potpunosti ga razorilo a porodici slomilo srca – Gagi Jovanović se bori protiv teške bolesti
− Još dok smo se zabavljali Branka je želela da živimo na moru. Nedavno smo spojili Zemun, planinu i more. Zlatibor nam je na pola puta, pa možemo da se odmorimo na koju god stranu da idemo. Kad smo tražili da kupimo stan, nudili su nam i neke kuće. Šta će nama kuća? Nama je jedino važan pogled, bilo da smo na moru, u našoj kući u Zemunu ili u brvnari na Zlatiboru.
Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: SVET
IZVOR: Blic / Hello!
FOTO: Instagram




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.