Došlo je vreme za promene, Senidah u grudnjaku predstavila drastičnu transformaciju FOTO

Izvor: B92, 09.Dec.2022, 11:24

Došlo je vreme za promene, Senidah u grudnjaku predstavila drastičnu transformaciju FOTO

Pevačica je nedavno objavila kompilaciju svojih fotografija na Instagramu, a pažnju je privukla njena neverovatna promena imidža.

Iako je pamtimo kao devojku sa dugom, tamnom kosom, Senidah je odlučila da je vreme za drastične promene, a one su krenule od frizure. Svoje pramenove skratila je na paž, a tamnu boju kose zamenila je platinasto plavom. Što se tiče fotografija, ovu promenu je predstavila svojim fanovima na jedinstven način - u grudnjaku i kožnoj jakni je napravila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << par slika za Instagram.

Njeni mnogobrojni pratioci bili su iznenađeni ovom transformacijom, a komentari su bli i više nego zadovoljavajući.

"Bomba", "Prelepa si", bili su samo neki.

FOTOGRAFIJE MOŽETE POGLEDATI OVDE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Senidah predstavila drastičnu transformaciju (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Dec.2022

​Pjevačica je nedavno objavila kompilaciju svojih fotografija na Instagramu, a pažnju je privukla njena nevjerovatna promjena imidža.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.