Došao u policijsku stanicu da napuni telefon, potom su ga uhapsili

Izvor: B92, 14.Apr.2023, 08:15

Došao u policijsku stanicu da napuni telefon, potom su ga uhapsili

U ranim jutarnjim satima u subotu nemačka savezna policija u Frankfurtu na Odri (Brandenburg) uhapsila je 37-godišnjaka za kojim je bila raspisana poternica kojem nije dopušten ulazak u Nemačku.

Prema policijskom saopštenju, 37-godišnjak je došao u saveznu policijsku stanicu u Frankfurtu na Odri i zamolio ih da mu dopuste da napuni bateriju mobilnog telefona. Ovaj neobičan zahtev na kraju je doveo do njegova hapšenja.

Policajci su proverili njegove lične podatke >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i ustanovili da ga berlinski državni tužilac traži zbog posebno teškog slučaja krađe. Okružni sud u Tirgartenu izrekao je muškarcu kaznu od osam meseci zatvora. Osim toga, protiv njega je na snazi ​​bio nalog za proterivanje i deportaciju, kao i zabrana ponovnog ulaska u Nemačku do aprila 2028.

Nakon utvrđivanja tih podataka, savezna policija uhapsila je muškarca i pokrenula istragu zbog kršenja zabrane ponovnog ulaska. Zatim je odveden u Brandenburški pritvor.

Poljak je na kraju morao da preda mobilni policajcima, a nije poznato da li je pre toga napunio bateriju telefona, piše Fenix-magazin/MD/.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.