Došao je da popravi peć, a ono što je napisao na računu rasplakalo je majku dvoje dece

Izvor: BKTV News, 01.Feb.2017, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Došao je da popravi peć, a ono što je napisao na računu rasplakalo je majku dvoje dece

Bridžet je majka dvoje dece. Kada su u pitanju popravke u kući, uvek računa na pomoć muža.

Naime, nedavno se pokvarila peć zbog čega u kući zbog ceo dan nije bilo grejanja. Bridžit ovog puta nije mogla da računa na pomoć muža budući da joj je suprug na vojnom zadatku zbog čega je bila primorana da pozove majstora.

Dok je popravljao peć, majstor Paul i Bridžet su razgovarali o svojim životima.

Rekla mu je kako bi inače njen suprug popravio >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << kvar, ali kako ga nema, jer ga je vojska poslala na novi zadatak. Paul ju je pažljivo slušao, a kada je završio uručio joj je račun. Kada je pogledala “cifru”, Bridžet je ostala bez reči.

Na računu je pisalo: "Nema topline. Večernja poseta. Na vojnom zadatku. Popust".

U želji da nekako vrati dug, objavila je račun na svojoj Fejsbuk stranici i pohvalila Paula, inače vlasnika servisa koji popravlja peći.

"Ovo je malo duža priča, ali želela bih da pohvalim servis Betlyn grejanje i hlađenje. Neko sam večee s decom ušetala u ledenu kuću. Bilo je minus 20. Kada odvrtanje termostata na najjače nije pokrenulo peć, nazvala sam Betlyn verujući kako ću dobiti govornu poštu, ostaviti poruku i morati da trčim u prvu otvorenu radnju, kako bih kupila električnu grejalicu. Međutim, na moj poziv je odgovorio vlasnik radnje, Paul koji mi je strpljivo objašnjavao što moram da napravim kako bi peć ponovno proradila. Kada ništa od toga nije uspelo, rekao mi je kako mora lično da dođe i pogleda šta nije u redu", napisala je supruga profesionalnog vojnika.

"Dok je popravljao peć spomenula sam Bobija, da je na vojnom zadatku i kako bi, da je tu, on to sigurno znao da popravi. Kada je završio, pitala sam ga koliko će to koštati, ali on mi je uručio račun na kojemu je iz šale napisao samo jedan dolar. Rekao mi je da zahvalim suprugu na svemu što čini za našu zemlju”, napisala je Bridžet.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.