Dokaz ipak postoji, glumci slikani goli u krevetu FOTO

Izvor: B92, 23.Avg.2018, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dokaz ipak postoji, glumci slikani goli u krevetu FOTO

Nakon što je Asija Arđento demantovala da je imala seks sa mladim kolegom Džimijem Benetom, u stranim medijima su osvanule njihove slike iz kreveta.

Portal TMZ je došao i do poruka u kojima Asija Arđento priča prijatelju da je imala seks sa Benetom, a da je tek kasnije saznala da je maloletnik.

Takođe, objavili su jednu od fotografija koju je mladi glumac slikao, a na kojoj su njih dvoje goli u krevetu.

Iako im cela figura tela nije vidljiva u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kadru, ono što se vidi indikativno je i ukazuje na mogućnost da je slikano posle ljubavnog odnosa.

Ovaj par je zajedno snimao 2004. godine, i u glumačkoj raspodeli ona je glumila njegovu majku.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dokaz ipak postoji, glumci slikani goli u krevetu (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 23.Avg.2018

Nakon što je Azija Arđento demantovala da je imala seks sa mladim kolegom Džimijem Benetom, u stranim medijima su osvanule njihove slike iz kreveta...Portal TMZ je došao i do poruka u kojima Azija Arđento priča prijatelju da je imala seks sa Benetom, a da je tek kasnije saznala da je maloletnik. Takođe,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.