Dobro došli u novu sezonu Prve: Jesen za pamćenje sa mnogo noviteta

Izvor: B92, 12.Sep.2023, 10:07

Dobro došli u novu sezonu Prve: Jesen za pamćenje sa mnogo noviteta

Dobrodošli u novu sezonu Prve! Ovo je jesen za pamćenje u koju Prva ulazi sa mnogo noviteta, a prvi od njih je novi vizuelni identitet koji su pored Prve televizije dobili i naši kablovski kanali. To je samo uvod u bogat i sadržajan program koji smo za ovu sezonu pripremili.

Pored dobro poznatih formata i serija, već u petak kreće novi stand up šou Reci 8, koji je okupio vodeća imena regionalne stand up scene. Pre toga radnu nedelju započinjemo novom sezonom emisije Na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mestu zločina sa Mašanom, kviza Najslabija karika, emisije Radna akcija sa Tamarom, kao i novom sezonom serije Urgentni centar.

Nekoliko fantastičnih noviteta spremili smo i za vikend. Tu su nova kulinarska emisija Prokuvaj sa Bokijem, kao i dve vrhunske emisije za ljubitelje adrenalinskih avantura, Izazovi avanturu i Skijom kroz Srbiju. Ne propustite ni novu sezonu muzičkog spektakla Nikad nije kasno i nove neverovatne priče u emisiji Nećete verovati. Emisija 150 minuta dobila je novi moderniji studio, a emisija Jutro, kao i naše Vesti novu restilizovanu grafiku.

Ni tu nije kraj jer vas tokom jeseni očekuje i najgledaniji svetski kulinarski šou Master šef, nova sezona serije Popadija, kao i premijerno emitovanje serija Toma. Prepoznatljive vedre boje i vrhunsku zabavu i dalje ne menjamo, što je pravi poziv da ove jeseni budete uz novu, osveženu, moderniju i još zabavniju Prvu.

Prva televizija spremno dočekuje jesen uz mnogo noviteta, ali i onih starih dobro poznatih formata zbog kojih nam je publika verna godinama unazad.

Od 28. avgusta već emitujemo nove epizode najdugovočenije serije na ovim prostorima, čuvenu "Igru sudbine", kao i nove sezone emisija "Eksploziv" i "Ekskluziv". Naravno tu je i nova sezona TV kviza "Pobednik" i emisije "Na mestu zločina sa Mašanom".

Sve ovo samo je uvod u ono što smo pripremili za ovu jesenju TV sezonu.

- Kreativni tim Prve razvio je hrabar, dizajnerski inovativan logotip kao odgovor na rastuće zahteve tržišta, trendove digitalne komunikacije i razvoj programskih platformi. Na taj način Prva televizija se priprema za nadolazeću eru u kojoj će dominirati digitalna komunikacija - kaže direktor marketinga i komunikacija Prve Miodrag Perišić.

- Prepoznatljive boje brenda nisu promenjene, tako da će živopisne crvena i narandžasta i dalje asocirati gledaoce na znolikost zabavnog sadržaja Prve.

Pored Prve televizije, restilizovani identitet dobili su i kablovski kanali Prva plus, Prva world, Prva max, Prva life, Prva kick i Prva files. Novi vizuelni identitet još više će podići vidljivost Prve i njenih kablovskih kanala i pomoći gledaocima da lako prepoznaju i pronađu svoje omiljene sadržaje na svim dostupnim platformama.

“Vesti”, "Jutro" i "150 minuta" programi po kojim smo prepoznatljivi godinama unazad u novoj sezoni dobijaju inovativniji grafički paket, a emisija "150 minuta" biće rađena u novom, naprednijem studiju. Voditeljima Milošu Uroševiću i Miri Lekić u novoj sezoni pridružiće se Branka Lasković i Bojana Katić.

Domaći serijski program biće osvežen premijernim epizodama četvrte sezone "Urgentnog centra", pa će gledaoci moći da od 14. septembra, četvrtkom i petkom, od 21.20 vide nove zaplete, dileme, brige i radost omiljene televizijske lekarske ekipe.

Noviteti na našoj jesenjoj listi su i "Prokuvaj sa Bokijem" subotom u podne. Radi se o novoj kulinarskoj emisiji. Nedelja od 12.30 je rezervisana za putopisnu emisiju "Izazovi avanturu" gde ćemo videti zanimljive domaće i strane destinacije i zahtevne poduhvate poput planinarenja ili raftinga. Nakon ove polučasovne avanture na ekran od 13.00 stiže "Skijom kroz Srbiju", a kroz nju će nas voditi glumci Viktor Savić i Aleksandar Radojičić. Planiran je i novi večernji program sredom od 22.30, a voditeljku Kristinu Iglendžu publika je već upoznala kroz “150 minuta”.

Naravno, u jesenju TV šemu ulazimo i sa premijernim sezonama dobro poznatih emisija u istim terminima "Radna akcija sa Tamarom" sredom od 21.15 i "Nećete verovati" subotom od 19.15 i "Nikad nije kasno" nedeljom od 21.00.

Ni tu nije kraj, jer nas kasnije tokom jeseni očekuju i najgledaniji, svetski poznati kuvarski šou "MasterChef Srbija", kao i dugo očekivana druga sezona intrigantne serije "Popadija", a pre premijernih epizoda podsetitćemo se dogodovština Dese, Mikija, Ljube, Cece, Butke, Živane i drugih likova serije koju gledaoci s nestrpljenjem očekuju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.