Dobila otkaz, pa kolegama priredila osvetu: Nikada me neće zaboraviti VIDEO

Izvor: B92, 09.Jun.2023, 17:31

Dobila otkaz, pa kolegama priredila osvetu: "Nikada me neće zaboraviti" VIDEO

Dobijanje otkaza nekima može teško pasti, ali ova žena je odlučila da sve okrene na smešnu stranu i kolegama je priredila urnebesnu osvetu.

Mersi je 25-godišnjakinja koja se bavi prodajom i marketingom, a na svom TikTok profilu je objavila kako je pripremila osvetu zbog koje je kolege nikada neće zaboraviti.

"Petak je bio moj poslednji dan i bila sam jedina iz svog tima koja je dobila otkaz, što je bilo baš grozno. Kako bih im dokazala da zapravo nikad neću >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << otići, sakrila sam svoje fotke po celoj kancelariji i pored njih napisala razne poruke", ispričala je.

U ponedeljak je saznala kako su njene sada već bivše kolege celi dan u potrazi za fotkama koje skupljaju i lepe na ploču. Međutim, postoji još jedna fora zbog koje stvari postaju još više haotične.

"Najbolji deo moje podvale je da sam numerirsala fotke, ali neki brojevi nedostaju. Misliće da nisu pronašli sve", rekla je Mersi i zatim prasnula u smeh.

Video je prikupio pet miliona lajkova, a tiktokeri su komentarisali njen potez.

"Preskakanje brojeva je totalno okrutno, odobravam", napisala je tiktokerka, dok se drugi nadovezao: "Sad će sigurno požaliti što su ti dali otkaz."

Ali bilo je i onih koji su se pohvalili vlastitim osvetama.

"Kad sam odlazila sa starog posla, ostavila sam malene patkice po celoj kancelariji. Rekla sam im da ih ima 200, a zapravo ih je bilo samo 34. Još uvek ih traže", otkrila je tiktokerka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.