Đorđe David doživeo saobraćajnu nesreću: Jedna osoba nastradala

Izvor: B92, 21.Jan.2024, 12:04

Đorđe David doživeo saobraćajnu nesreću: Jedna osoba nastradala

Kako navode mediji rok muzičar Đorđe Nikolić, poznatiji kao Đorđe David, doživeo je saobraćajnu nesreću noćas u Severnoj Makedoniji.

Navodi se da je Đorđe David učestovovao u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 20 časova, na magistralnom putu Kumanovo - Granični prelaz Tabanovce.

"U saobraćajnoj nesreći učestovala su vozila "folksvagen polo", putničko vozilo "folksvagen golf" i putničko vozilo "opel insignija", za koje se sumnja da je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njime upravljao Đorđe David", navodi izvor "Informera".

U udesu je od zadobijenih povreda preminula žena stara 49 godina iz Kumanova, koja je bila saputnica u vozilu "polo". Teško su povređene dve osobe, a sumnja se da je povređen i sam Đorđe David.

Đorđe David nije odgovara na pozive i poruke, prenosi "Informer".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

OVO SU REZULTATI ALKO-TESTA POSLE UDESA Đorđe David podvrgnut analizi krvi

Izvor: Blic, 21.Jan.2024

Rok muzičar Đorđe Nikolić, poznatiji kao Đorđe David, doživeo je saobraćajnu nesreću noćas u Severnoj Makedoniji u kojoj je pokosio ženu na autoputu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.