Đokić: Za snažnu i pravednu Srpsku sa odgovornom vlašću

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Okt.2014, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đokić: Za snažnu i pravednu Srpsku sa odgovornom vlašću

NEVESINJE - Lider Socijalističke partije Petar Đokić rekao je u Nevesinju da socijalisti žele snažnu i pravednu Republiku Srpsku predvođenu odgovornom vlašću.

Đokić je istakao da su Nevesinjci svojom hrabrošću zadivili i zadužili Republiku Srpsku i poručio da ta njihova žrtva ne smije biti zaboravljena.

"U proteklih dvadeset godina Socijalistička partija stalno promoviše socijalnu ulogu države, pomoć penzionerima i boračkim kategorijama i čini napore za >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << smanjenje nezaposlenosti", rekao je Đokić sinoć na zajedničkoj tribini Socijalističke partije Republike Srpske i Srpske radikalne stranke /SRS/ "Dr Vojislav Šešelj".

Nosilac liste Socijalističke partije za Narodnu skupštinu Republike Srpske za Izbornu jedinicu devet Momčilo Vukotić rekao je da se socijalisti i radikali više od dvije decenije bore za socijalnu pravdu, solidarnost i odgovornu vlast i od tih ciljeva neće odustati ni nakon oktobarskih izbora.

Poslanički kandidat SRS "Dr Vojislav Šešelj" Dragan Ristić rekao je da su ideološke razlike socijalista i radikala u sjenci onogo što ih spaja, navodeći da su to patriotska i nacionalna osjećanja i ljubav prema Srbiji i Rusiji.

Ristić je naglasio da će ovaj politički subjekt pokazati da se skromnom i dostojanstvenom kampanjom može ostvariti pobjeda u Nevesinju.

Podršku zajedničkom nastupu socijalista i radikala na tribini dali su zamjenik predsjednika SRS u Srbiji Nemanja Šarović i general Božidar Delić.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.