Đerar Pike ponižen na proslavi pred prijateljima: Ja sam šampion, vi niste niko VIDEO

Izvor: B92, 31.Jul.2023, 08:50

Đerar Pike ponižen na proslavi pred prijateljima: "Ja sam šampion, vi niste niko" VIDEO

Već je poznato da nekadašnji fudbaler ne želi da čuje ni pesme svoje bivše u provodu, a poslednja neprijatnost mu je sigurno upropastila veče.

Šakira i Pike ne prestaju da intrigiraju sve oko sebe. Svako njihovo pojavljivanje izazove pažnju javnosti, a čini se da se pevačicini obožavatelji nalaze na svakom koraku.

Naime, Pike je dosta posvećen svom projektu King's League, u okviru kog jer organizovao i jedan turnir, pa je u to ime u jednom klubu organizovao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << veliki skup na kom je planirao i da održi govor. Baš u trenutku kada je uzeo mikrofon, iz publike se začulo glasno skandiranje "Šakira, Šakira".

Po rečima fanova, Pike je bio vidno iznerviran i samo je poručio:

"Kako god, ja sam još uvek svetski šampion, a vi niste niko."

Čak je i jedan od prisutnih, Iker Kasiljas, tražio da se pusti Šakirina pesma Waka, Waka, koja je obeležila Svetsko prvenstvo 2010. godine, tokom kog su se Pike i ona upoznali.

Podsetimo, Pike i Klara Čija su prilikom nedavno posete klubu u Andori imali izričit uslov da se ne puštaju Šakirine pesme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.