Diznilend zabranjuje selfi štapove

Izvor: Radio 021, 20.Maj.2015, 08:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Diznilend zabranjuje selfi štapove

Diznilend u Orlandu, na Floridi, pokušava da gostima zabrani korišćenje štapova za selfije, posebno prilikom vožnji na rolerkosterima i drugim atrakcijama parka.

Portparol Diznilenda je izjavio juče da gosti mogu da unesu štapove za selfije u park ali da moraju da ih drže na bezbednom.

Popularni park zabranjuje posetiocima upotrebu ovih štapova koji se koriste za slikanje sa udaljenosti od jednog metra. Naime, zabeleženo je nekoliko incidenata u kojima su vožnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << na rolerkosterima morale da budu prekinute upravo zbog štapova za selfije.

Prošle nedelje, uprava Diznilenda je u parku postavila nekoliko znakova s natpisom "zabranjeni štapovi za selfije".

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.