Diznijeva zvezda u kritičnom stanju VIDEO

Izvor: B92, 12.Feb.2024, 16:03

Diznijeva zvezda u kritičnom stanju VIDEO

Klizalica programa "Dizni na ledu" programa, završila je u bolnici u kritičnom stanju, nakon stravičnog pada koji je doživela tokom izvođenja koreografije.

Klizačica, koja je tumačila lik Bel u programu "Magija u zvezdama", povređena je tokom predstave u "Target Centru" u Minesoti. Odmah je prevežena u bolnicu "Hennepin County Medical Center" i to u kritičnom stanju, ali se, prema izveštaju "KARE 11", vratila u normalu do nedelje.

Priroda povreda plesačice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << još uvek nije poznata, ali svedoci su TV stanici rekli da je delovala "nestabilno" pre nego što je doživela pad.

Snimci nesreće pokazali su da je klizačica navodno imala "napad" na ledu, dok je plesač koji tumači Zver bio uz nju sve dok nisu stigli lekari.

Žena iz publike, Beka, koja je dovela svoju decu na predstavu, rekla je da su se potrudili da njen pad ne utiče na dalji tok šou programa za decu.

"Podigao ju je u vazduh. Delovala je nestabilno i od jednom je pala. Beskrajno sam im zahvalna što su se potrudili da se događaj neometano nastavi", rekla je Beka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.