Dikaprio primećen sa novom devojkom: Svi su gledali učesnicu kontroverznog rijalitija u bikiniju

Izvor: B92, 12.Avg.2023, 16:00

Dikaprio primećen sa novom devojkom: Svi su gledali učesnicu kontroverznog rijalitija u bikiniju

Leonardo Dikaprio nedavno je uslikan u društvu nove ženske osobe, a mediji su ubrzo saznali o kome je reč.

Holivudski zavodnik već neko vreme boravi u Španiji, a tamošnji fotografi uslikali su ga na luksuznoj jahti u društvu bliskih prijatelja, ali i ženske osobe. Reč je o rijaliti učesnici britanskog šoua "Ostrvo ljubavi" Arabeli Či (32).

Kako se vidi sa fotografija, Arabel je u trenutku fotografisanja nosila atraktivni crni bikini, dok se Dikaprio odlučio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za ležerniju varijantu, onu koja krije njegovo lice od objektiva fotoaparata. Naravno, kačket je bio obavezan za ovu nameru.

Što se tiče potencijalne veze, izvor blizak Leonardu je za magazin "Page Six", rekao da 48-godišnji glumac i 32-godišnja rijaliti zvezda nisu u emotivnom odnosu, te nema potrebe da se diže prašina u medijima, jer su njih dvoje samo "prijatelji".

A da li će ostati samo "prijatelji", to će samo vreme pokazati...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.