Dikaprijeva devojka u donjem vešu

Izvor: B92, 24.Mar.2010, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dikaprijeva devojka u donjem vešu

Bar Refaeli (24), izraelska manekenka i devojka Leonarda Dikaprija pokazala je svetu zašto je već drugu sezonu zaredom zaštitno lice francuske kompanije donjeg veša „Passionata”.

Ona je upravo snimila kampanju za sezonu jesen/zima 2010/2011. otkrivši svoje savršene proporcije (88/60/88 cm) u dekoltiranim grudnjacima sa podupiračima i čarapama sa halterima.

Bar je, ipak, razočarala muške obožavatelje kad se na promociji kampanje u Parizu pojavila... >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obučena.

Manekenka je nedavno angažovana i u reklamnoj kampanji za „Garnier” proizvode za kosu.

No, i pored modne karijere koja je u usponu, Bar je dospela na naslovne strane „ozbiljnijih” novina u rodnom Izraelu. Ultra radikalna desničarska grupa Lehava zamolila je manekenku da se ne udaje za Dikaprija jer on nije Jevrejin.

Aktivista Baruh Marzel napisao je Refaelijevoj otvoreno pismo u kome, između ostalog, kaže: „Nisi se slučajno rodila kao Jevrejka. Tvoji baka i deka nisu sanjali da će jednoga dana njihovi potomci rasti daleko od jevrejskog naroda. Asimilacija je oduvek bila jedan od najvećih neprijatelja našeg naroda.

Urazumi se, misli na prošlost ali i budućnost - ne samo na sadašnjost. Nemoj se udati za Leonarda Dikaprija. Nemoj nauditi budućim generacijama”.

Manekenka je,međutim, demantovala navode da se verila za Dikaprija sa kojim je u vezi (uz nekoliko raskida) već četiri godine.

„Nisam u žurbi, imam samo 24 godine i srećna sam svojim sadašnjim životom”, kazala je.

Kampanja za donji veš "Passionata” za kolekciju proleće/leto 2010:

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.