Devojku pas skinuo pred svima, video postao hit na internetu VIDEO

Izvor: B92, 03.Dec.2023, 21:07

Devojku pas skinuo pred svima, video postao hit na internetu VIDEO

Slavna američka komičarka Hana Stoking koju na Instagramu prati nešto više od 26 miliona ljudi, pre nekoliko dana ostala je bez garderobe, kada ju je usred fotografisanja skinuo pas.

Naime, Hana je nedavno pokušavala da se fotografiše sa prijateljicom kada joj je nestašni psić strgao haljinu i zaputio se ka svom vlasniku. Komičarka je razjareno potrčala za njim, ne bi li pokušala da vrati svoju odeću nazad, međutim, haljina je već bila pocepana.

Ovih dana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << video je postao apsolutni hit na TikToku, a trenutno broji 20 miliona pregleda.

Kako se Hana u tom trenutku nalazila pored još jedne zvezde, Lele Pons, najverovatnije je u pitanju skeč, a gledaoci su ga ispratili uz salve smeha.

Bio skeč, ili ne, mora se zaključiti da je pas idealno odradio svoj deo posla.

Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku teksta:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.