Devojke pronašle skrivenu kameru u kupatilu: Zabeležila je razne sramote... VIDEO

Izvor: B92, 26.Apr.2023, 15:20

Devojke pronašle skrivenu kameru u kupatilu: "Zabeležila je razne sramote..." VIDEO

Tiktokerka Kenedi je na svom profilu navodno podelila sa svojim pratiocima jezivu priču o tome šta se desilo njoj i njenim prijateljima u kući koju su iznajmili da proslave 30. rođendan jedne od njih.

Jedna od prijateljica bila je ubeđena da ih neko posmatra, a njene sumnje su se ubrzo potvrdile.

Tiktokerka je izjavila: "U kući je bilo 15 devojaka. Jedna od naših prijateljica je rekla: "Ljudi, stvarno sam paranoična, osećam se kao da su kamere u kući“, a mi smo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << joj rekli: "Devojko, previše gledaš Tiktok, u ovoj kući nema kamera, samo dramatizuješ.'“

"Izvadila je baterijsku lampu i počela da istražuje. Pregledala je svaku tuš kabinu, sve okvire za slike, kvake. Tada je našla kameru usmerenu pravo na tuš", otkrila je ona.

Zatim je pokazala fotografiju utičnice u kupatilu koja je gledala direktno u tuš, dodajući da ne radi. Međutim, zumiranje donjeg priključka otkrilo je sićušnu kameru skrivenu u jednom od zupčanika.

"Preplašile smo se i pozvale policiju", rekla je ona i dodala da su oni odmah izašli iz kuće, a policija ih je obavestila da su kamere dobili i da ih šalju na analizu.

Tiktokerka je rekla da im je laknulo kada su saznali da su kamere oduzete, ali i da je bila zabrinuta jer su kamere zabeležile "razne sramote” koje su radili.

"Ako taj snimak ikada ugleda svetlost dana...“, rekla je ona u snimku koji je prikupio 5,1 milion pregleda i 487.000 lajkova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.