Devojka uhvatila dečka u prevari, ceo komšiluk je čuo i video njenu reakciju VIDEO

Izvor: B92, 10.Dec.2023, 14:49

Devojka uhvatila dečka u prevari, ceo komšiluk je čuo i video njenu reakciju VIDEO

U Bruklinu se nedavno odigrala scene koja je privukla toliko pažnje da je završila u svim medijima, a evo kako izgledalo kada je devojka uhvatila dečka u prevari,

Kako javljaju lokalni mediji, devojka je zatekla svog dečka s drugom ženom, potpuno poludela i počela da izbacuje ​​njegove stvari iz stana na 6. spratu.

Na snimku se vidi kako baca stvari dok se ljudi na ulici zaustavljaju i gledaju haotičnu scenu.

Zanimljivo je kako su policajci sa sigurne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << udaljenosti posmatrali šta se događa, dok je deo puta bio zatvoren.

Neke komšije su sve snimile svojim mobilnim telefonima, a na snimcima se vidi kako s balkona stana “lete” stvari poput odeće, kućanih aparata, tepiha, ogledala…

Komšije kažu da nikada nisu čuli da se par svađa i da su šokirani događajima u mirnoj četvrti Njujorka, gde se stanovi iznajmljuju za 2.800 do 5.000 dolara mesečno.

Mladić i devojka su u ovoj zgradi živjeli gotovo pet godina, rekla je upravnica, iako se u dokumentaciji navodi samo njeno ime.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.