Devojka od milion dolara postala mama u 49. i neverovatno je da ovako sad izgleda FOTO

Izvor: B92, 20.Feb.2024, 12:40

"Devojka od milion dolara" postala mama u 49. i neverovatno je da ovako sad izgleda FOTO

Ovo je prvo pojavljivanje u javnosti popularne glumice nakon što je rodila blizance.

Glumica Hilari Svonk (49), zvezda filma "Devojka od milion dolara", porodila se u aprilu prošle godine i na svet donela blizance, sina i ćerku, a sada se prvi put pojavila u javnosti nakon što je postala mama.

Prisustvovala je premijeri svog novog filma "Ordinary Angels" u Njujorku, gde je zablistala u crvenoj, dugoj, elegantnoj haljini kojom je istakla vitku i zategnutu figuru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i zadivila prisutne.

Dečak i devojčica imaju deset meseci, a Hilari je nedavno objavila njihovu preslatku fotografiju s plaže i otkrila kako se zovu - Aja i Om.

"Očekuje me radna nedelja puna intervjua u kojima ću pričati o novom filmu, ali pomislila sam da je ovo idealna prilika da otkrijem kako se zovu moji mališani", napisala je ponosna mama koja je od 2018. u braku s preduzetnikom Filipom Šnajderom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.