Devojčica (7) je pisala Guglu, tražeći posao, stigao je neočekivani odgovor! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 16.Feb.2017, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčica (7) je pisala Guglu, tražeći posao, stigao je neočekivani odgovor! (FOTO)

Sedmogodišnja devojčica poslala je pismo kompaniji "Gugl" u kome aplicira za posao, da bi joj odgovorio izvršni direktor lično.

"Dragi šefe "Gugla", moje ime je Kloi i kada odrastem želim da radim u vašoj kompaniji. Takođe želim da radim u fabrici čokolade i da plivam na Olimpijadi. Moj tata kaže da vi imate tobogane i udobne fotelje", započela je svoje pismo malena Kloi Bridžvoter.

Ona je poslala pismo tehnološkom gigantu "Guglu", jer smatra da je idealan >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << kandidat za radno mesto koje bi joj omogućilo da sedi na "lejzi begu i da se spušta toboganima".

Devojčica je navela da ima veliko znanje iz kompjutera i tablet računara, kao i da poseduje veštine poput plivanja, čitanja i video igrica.

Google CEO Sundar Pichai responds to seven-year-old girl's handwritten job application - The Independent https://t.co/RWz4YbcEjO #news pic.twitter.com/mvU3k5onaC

Kao preporuku, navela je da su i drugi zadovoljni njenim znanjem: "Moji učitelji govore mojim roditeljima da sam dobra učenica", istakla je Kloi.

Devojčica nije naglasila na kojem radnom mestu bi se najbolje snašla, ali se unapred zahvalila sa nadom da će direktor pročitati njeno pismo. Niko se, međutim, nije nadao da će njena molba biti uvažena.

Odgovor od izvršnog direktora Sundara Pinčara je stigao u roku od nekoliko dana.

Una niña de 7 años le pide trabajo a @Google y su CEO @sundarpichai le responde https://t.co/9Om8aeWU7U

"Mislim da ako budeš vredna i pratiš svoje snove, uspećeš da postigneš sve što zamisliš, od rada u "Guglu" do plivanja na Olimpijadi. Radujem se tvom zaposlenju u našoj kompaniji, čim završiš školu", napisao je Pinčar.

"Ovaj gest mnogo znači za Kloi nakon što je izgubila samopouzdanje posle saobraćajne nesreće i ovo pismo joj je preko potrebna motivacija", objasnio je devojčicin otac.

A seven-year-old girl who asked Google for a job was shocked to receive a personal response from CEO Sundar Pichai. https://t.co/dLanTd6Wcq

Pismo dečaka: Priča koja vam postavlja pitanje - da li još uvek ima deteta u vama?

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Devojčica (7) poslala pismo Guglu i dogodilo se čudo (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Feb.2017

Nikad nije rano da počenete da razmišljate o svojoj budućnosti...Foto: LinkedIn/Andy Bridgewater..To je dokazala i jedna sedmogodišnja devojčica koja je poslala pismo Guglu, u kojem je izrazila svoju želju da radi u toj kompaniji. Njeni razlozi će vas oduševiti...Prenosimo vam delove njenog pisma...-...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.