Devojačke laži

Izvor: Domino Magazin, 24.Jun.2009, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojačke laži

Najčešće laži kojima se devojke služe na početku veze

I muškarci i žene su skloni sitnim lažima prilikom upoznavanja i na početku veze sa novim partnerom. Devojke ipak prednjače u zaobilaženju istine, piše magazin Askmen. Evo ih četiri najčešće:

Broj partnera - "Bila sam samo sa ...muškaraca" - većina devojaka će sakriti stvarni broj seksualnih partnera od vas. Ukoliko je imala mnogo partnera, biće u strahu da muškarac ne pomisli da je laka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << ali i devojke koje su u životu imale jednog ili dva partnera takođe su sklone laganju. One se boje da će muškarac pomisliti da nemaju iskustva, pa će ih zameniti nekom opasnijom ribom.

Zajednička interesovanja - "Jao da to je i moj omiljeni klub" - kad dođe do zajedničkih interesovanja devojke su spremne da lažu i pretvaraju se da vole omiljeni sportski tim ili recimo rafting samo da bi što više vremena provodile sa novim dečkom.

Prijatelji i porodica - "Tvoji prijatelji su taaako super" - nema devojke (a ruku na srce ni muškarca) kojoj se dopadaju baš svi tvoji prijatelji. Ukoliko primetite da se devojka ulizuje čak i vašim najdosadnijim prijateljima, možete biti sigurni da se radi samo o dobroj glumi, ali i potvrdi da joj je baš stalo.

Prvi put -  "Inače ne bih nikada ovo uradila" - ako vam devojka ovo kaže dok igrate golf, možete joj verovati, ali ako se radi o nekoj seksualnoj igrici, to je verovatno njena taktika kojom pokušava da pokaže kako je ona inače "fina devojčica".

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.